Filme Bune

s
  • The Rebound - Idila cu Dadaca mea (2009)


    Aram Finklestein (Justin Bartha) este un tanăr romantic, în pragul divorţului de o franţuzoaică ce l-a folosit pentru a obţine cartea verde. La 25 de ani, este dezamăgit în dragoste, lucrează într-o cafenea, deşi a absolvit un colegiu de prestigiu, suportă din ce în ce mai greu ironiile prietenului său, cat şi nemulţumirile parinţilor.
    Asta doar pană cand o cunoaşte pe Sandy (Catherine Zeta-Jones), o femeie proaspăt divorţată de un soţ care o înşela cu bona celor doi copii ai săi, proaspăt mutată în oraş, în căutarea independenţei şi a unui nou drum în viaţă.

    Cei doi se cunosc atunci cand Sandy se mută împreună cu cei doi copii ai săi, într-un apartament aparţinand cafenelei unde lucrează Aram, iar Sandy îl roagă să fie baby-sitter.

    După cateva întalniri eşuate cu barbaţi de varsta ei, Sandy , încurajată şi de o prietenă, decide să aibă o relaţie de scurtă durată cu Aram. Lucrurile se complică atunci cand, atat Aram cat şi Sandy încep să aibă sentimente reale unul pentru celalalt, ba mai mult, Sandy rămane însărcinată.
    Cand Sandy pierde copilul, la scurt timp după ce află că este însărcinată, cei doi decid că relaţia nu este potrivită şi hotărăsc să se despartă invocand nepotrivirea de varsta cat şi imaturitatea lui Aram.

    Filmul mi s-a parut foarte bun, cu două sau trei scene foarte comice, însă finalul a fost puţin siropos şi nerealist. Partea buna este, mai mult ca sigur, Catherine Zeta-Jones. Deşi ceva mai în varstă decat în The Mask of Zorro/Masca lui Zorro sau Entrapment/Capcana pentru hoţ, filme care au adus-o în atenţia publicului cinefil, rămane o actriţa foarte bună, o femeie foarte frumoasă şi un motiv real pentru a urmări un film.






0 comentarii:

Leave a Reply

Seriale tv
top filme
Iti dau reducere 1% la PC Garage
tricouri