Filme Bune

s
  • The Box - Cutia(2009)


    Este anul 1976. Norma Lewis (Cameron Diaz) este profesoară la un liceu particular, iar soţul ei, Arthur (James Madsen) este inginer la NASA. Sunt, în toate privinţele, un cuplu al clasei mijlocii, ce trăieşte o viaţă obişnuită într-o suburbie, împreună cu fiul lor... până când, un tip misterios, cu o faţă oribil desfigurată apare la uşa lor (Frank Langella) şi le face o propunere: cutia.

    Având numai 24 de ore pentru a face alegerea, Norma şi Arthur se confruntă cu o dilemă morală. Curând, cei doi descoperă că ramificaţiile deciziei lor sunt imposibil de controlat şi că se extind asupra propriei lor vieţi şi destin.

    „The Box” are la bază o povestire clasică „Button, Button” de Richard Matheson. A fost adaptată pentru ecran şi regizată de Richard Kelly, al cărui film SF „Donnie Darko” a fost nominalizat cu Grand Jury Prize la Sundance Film Festival. Filmul a fost prezentat la câteva festivaluri în jurul lumii şi a fost distins cu o nominalizare la Independent Spirit Award  pentru cel mai bun film şi cel mai bun scenariu.
1 comentarii:

  1. dana says:

    Un film relativ bun. Prestatie semislaba a actorilor, cu exceptia lui Frank Langella care este un actor dintr-o cu totul alta categorie. Montaj bunicel, plot destul de bun avand in vedere problema etica pusa in discutie.

Leave a Reply

Seriale tv
top filme
Iti dau reducere 1% la PC Garage
tricouri