Filme Bune

s
  • Filme Bune

    Aici vei găsi recomandările noastre pentru a nu-ţi pierde timpul cu filme de calitate îndoielnică.

    Twilight: new moon
    O mare parte din cititori şi pasionaţi caută în acest moment ultimele informaţii despre The Twilight Saga: New Moon. Nu ştim încă dacă filmul se va ridica la aşteptările fanilor, deoarece relaţia celor doi îndrăgostiţi din prima parte a filmului trece pe al doilea plan în continuarea "New Moon".




    Inglorious Basterds
    Un alt film aşteptat cu sufletul la gură, este Inglorious Basterds al lui Quentin Tarantino, al carui nume garantează în 99% din cazuri un film extraordinar.




    District 9
    Un alt SF cu extratereştrii, care însă este Block Buster în Statele Unite este District 9. Povestea persecutarii extratereştrilor ajunşi pe Pămant dintr-o greşeală, şi izolarea lor într-o regiune a Africii de Sud pe nume District 9.




    Surrogates
    Un alt nume care garantează, de obicei, calitatea unui film, este cel al lui Bruce Willis. În Surrogates, Willis interpretează rolul unui agent FBI, care se vede obligat să-şi părăsească domiciliul dupa mulţi ani în care trăise prin surogatul său (un robot controlat de omul al cărui clona îmbunătăţită este), pentru a investiga crima asupra inventatorului roboţilor surogaţi.

0 comentarii:

Leave a Reply

Seriale tv
top filme
Iti dau reducere 1% la PC Garage
tricouri