Filme Bune

s
  • The Answer Man (AKA Arlen Faber) 2009



    O nouă comedie romantică, zic eu peste medie, este "The Answer Man". Arlen Faber (Jeff Daniels) este tipul super-star-ului blazat, este omul care vorbeşte cu Dumnezeu şi răspunde marilor întrebări ale vietii în seria sa de best-sellere "Me&God".

    Este idolatrizat de marea majoritate a habotnicilor, deşi nimeni nu l-a vazut niciodată. Într-o carieră de peste 20 de ani, nu a ieşit niciodată în public şi nu comunică cu nimeni în afară de publicistul şi fosta lui soţie.

    În realitate însă, Arlen Faber este egoist şi introvertit, în niciun caz un părinte spiritual, aşa cum este privit de fanii săi. Într-o zi, cade prada unor dureri îngrozitoare de spate şi se găseşte singur, fără niciun ajutor, pradă a comportamentului său anti-social. După ce petrece o noapte întins în holul casei sale, incapabil de a se mişca sau a cere ajutor cuiva, se tarăşte pană la cel mai apropiat chiropractor, o frumoasă doctoriţă pe nume Elizabeth (Lauren Graham).

    Elizabeth este o mamă singură, copleşită de temerea că nu va reusi sa ofere fiului ei o educaţie potrivită. Arlen se îndrăgosteşte la prima vedere, şi se vede nevoit să se schimbe pentru a avea o relaţie cu frumoasa doctoriţă.

0 comentarii:

Leave a Reply

Seriale tv
top filme
Iti dau reducere 1% la PC Garage
tricouri